Den tredje dagen i New York åt vi middag på Marcus Samuelssons Red Rooster i Harlem. Ett härligt ställe med riktigt, riktigt god mat. Vi åt hamburgare, kyckling och köttbullar med härligt smörigt potatismos. Flera saker serverades i små järnpannor vilket passade perfekt till denna typ av mat. Det enda sorgliga var att vi inte orkade efterrätt, deras små minimunkar såg ljuvliga ut.
söndag 9 februari 2014
Red rooster
Den tredje dagen i New York åt vi middag på Marcus Samuelssons Red Rooster i Harlem. Ett härligt ställe med riktigt, riktigt god mat. Vi åt hamburgare, kyckling och köttbullar med härligt smörigt potatismos. Flera saker serverades i små järnpannor vilket passade perfekt till denna typ av mat. Det enda sorgliga var att vi inte orkade efterrätt, deras små minimunkar såg ljuvliga ut.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ni valde verkligen bra ställen. New York har för mycket!
SvaraRaderaJag ska boka in oss, men man tar inte emot bokningar fler än 30 dagar innan!
SvaraRaderaHej J,
SvaraRaderajag skulle behöva hjälp med ett presenttips till ett *berikande presentgeni*! Om du kunde tipsa mig direkt vore jag superglad.
Tack på förhand
/Ulf